En Svensk Norrby Frus Bekännelser

Dax att börja blogga igen har jag insett! Jag behöver skriva av mig mellan varven och det var ett tag sen sist så nu rycker det i varenda finger... För er som inte följt min tidigare blogg på spaces så har jag bloggat där under en längre tid men la väl ner de för nåt halvår sen.... Tyvärr av tidsbrist... Tidsbristen finns väl här fortfarande men jag ska försöka priotera lite tid för denna blogg!

En Svensk Norrby Frus Bekännelser

Jag heter Annica och är 29 år... snart.. i december närmare bestämt.... Bor gör jag i ett rött VILLE VILLEKULLA i Norrby utanför STHLM. Här bor jag med min underbaraste man för resten av mitt liv Thomas och hans 3 döttrar Jennifer, Filippa, Cornelia och vår gemensamma lilla plutt THEO som fyllde 9 veckor igår.

Vi kommer få tillökning till sommaren nästa år med 3 st dvärgkaniner men dom kan jag ju återkomma till när det närmar sig.

Jag är mamma ledig eller föräldraledig som det så fint heter men mitt liv e ganska så likt det liv jag hade innan Theo kom. Jag jobbar fortfarande i samma utsträckning som innan...  Personalansvarig på Thomas företag och sköter schemanläggning, personal, löner och diverse problem... ; )

Städar gör jag när inte städerskan vart här på några dagar, lagar mat gör jag också när jag inte äter på MC DONALDS ( vilket då inte blir alltför ofta ) shoppar på internet tyvärr för mycket, promenerar med Theo i vagnen så ofta jag bara hinner!

Jag är för närvarande en mycket trött kvinna.... Brukar vara pigg men som småbarnsförälder är man mest trött... För rastlös att gå och lägga mig på kvällen vilket gör att jag kommer i säng för sent och Theo tycker det är rätt att gå upp allt för tidigt. Vi synkar inte riktigt...

Jag gillar mig själv, gillar att skriva om mig själv, gillar att andra pratar om mig och nu har jag skapat en blogg om just mig! Är väl därför jag bloggar antar jag, för att få skriva och berätta om just mig själv!    ; )
Ja detta får väl vara allt för denna gång! Skriver snart igen!

Tjing tjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0