Prenumerera

För er som är intresserade av att läsa min blogg vore de smartast att lägga till den på en sån där prenumerera sida så ni får ett kom ihåg när jag skrivit nåt... för jag skriver fan inte ofta.... puh.... när ska man hinna???


Polisjakt

Sorry sorry för att jag inte bloggat på ett lååångt tag..... Har varit fullt upp!!! Barnen är sjuka och hemma från dagis, karln är hemma från jobbet och snickrar, jag håller mig överallt utan hemma och glider runt och uträttar IKEA ärenden, gardinstångsinköps ärenden, fika i centrum ärenden osv.... Ja jag har liksom knappt hunnit titta på min data sista veckan....

Ikväll var Göran och Vero här. Mycket trevligt! Vi fondueade och jag tryckte 2 kilo vitlökssmör, 3 kilo kött och några glas rött. Såklart 3 cigg på detta också! Mycket mysigt! Man kände sig som en människa igen efter denna graviditet och småbarnsliv!

Mitt i allt körde en bil förbi på vägen nedanför i ca 195 km / timmen.... Efter en polis bil med blå ljus i 190 km / timmen....  Karlarna skulle självklart efter och hoppa in i bilen och stack... just efter..... Ja ja jag och vero var ju måttligt intresserade medans killarna sken upp och prompt skulle följa detta.... ; )

Det visade sig att bilen som polisen jagade körde av vägen en bit bort... rätt ut i skogen och hela bilen brann upp!!!! Det var senare ca 4-5 polisbilar på plats och en ambulans som lämnade området ca 45 min senare så det måste tagit tid att lasta ambulansen.... Här händer det grejer!!!

För några veckor sen var det skottlossning och mord i TYRESÖ i det området brorsan bor i.... Dom står för morden, vi för biljakter och andra brorsan Göran får stå för knarksmugglingen kom jag och vero fram till! Så det händer nåt lite överallt!!!

Tänkte på dig LINA ikväll.... HAde du vart här hade du vart med killarna bort till pådraget... Lyssnat på polisradion, helst förhört poliserna och de brända jagade människorna och sen hade du skickat mass SMS till alla du känner om händelsen.... Du borde bli journalist! 

Nu sover alla och det är dax att jag också sover efter denna natt som var.... Theo vaknade 3 ggr och skulle äta! Helt andra tider vaknade tvillingarna och hade feber och skulle ha alvedon, pencilin, hostmedicin osv.... Jag och thomas fastnade på det i en film runt 03:00 så denna natt har vart tuff!!! Med hopp om en bättre kommande natt!

Sov gott!


Fars dag

Idag är de FARS DAG! Min pappa är på båtmässan hela dagen och jobbar så jag ska fira honom en annan dag..... Tänker inte med mitt svineri åka dit och förpesta älvsjömässan med svininfluensa.. men jag ringde honom förut iaf.... ; )Barnens pappa har jag sett till att han fick fina konjaksglas från kosta boda! : ) Han blev glad! Sen har han behövt göra allt här hemma trots fars dag men men så är de när kärringen är sjuk....

Svinigt...

Nu har jag insjuknat i vad jag tror är den omtalade svininfluensan.... feber, ont i kroppen, hosta, och allmänt död..... I dessa lägen önskar man att man hade haft alla dessa influensor, sjukdomar osv när man INTE hade barn.... För då kunde man sova när man ville och behövde, se en film mitt på dan, dricka varmt te uppkurad i soffan i tystnad, sitta i 2 timmar i duschen och bli riktigt varm eller ligga i 2 timmar i badet och lyssna på lugna favoriter.

Nu känner man att man skulle göra vad som helst för att få göra en av ovanstående saker... Men man trycker i alvedon, byter blöja, mer alvedon, gör roliga grimaser så Theo ska vara nöjd. Duschar tillsammans med Theo som badar. Vilket är väldigt stressande då man inte kan släppa honom med blicken alls eftersom han sparkar så med benen i sin lilla balja att man är rädd att han ska rumbla runt med hela sin lilla ligginsats i baljan.. Thomas har tagit alla små brudar och stuckit iväg så jag ska få lite lugn och ro men jag vet inte.... En 3 månaders behöver ganska mycket uppmärksamhet (iaf om man heter Theo) så det blir precis som en vanlig dag.. Inget lugnare här inte.... Snälla snälla låt mig bli frisk snart....
Dop sånger

Jag funderar på lite sånger och sånt till dopet! Tänkte köra nåt annat inte bara massa psalmer om gud.... Har lite ideer här på olika låtar... Thomas visste inte vilken nån av låtarna var... Hmm man han sa också att han överla detta jobb på mig så då spelar de väl ingen roll om han vet vad som händer eller inte.. He he

Man kanske ska bränna av nån rockignballad själv??? Se vad han säger då.. Med min falska stämma och halv förkylda hals.... Kanske nåt med BONNIE TYLER skulle funka..... I need a hero! Yea!

Har någon förslag på nån fin låt??? Har hittat en sång som MOJJE skrivit som han skrivit till hans son THEO och den sången heter då THEOS sång!  DEn har jätte söt text! Men jag får se vad jag gör..... kanske ska skriva en egen sång på grekiska.... ; )


Onsdags funderingar...

Måste börja reda ut ett missförstånd.... Jag skrev att min kusin eric skulle gifta sig..... Och det ska han men jag råkar ha 2 kusiner vid namn ERIC. Min kompis Sussie undrade om det var "hennes eric" som skulle gifta sig! Nej SUSSIE... Inte din Eric för den kusinen är 15 så vi hoppas han väntar några år till med giftemålet.... Den andre kusinen är 25 och han får liksom göra som han vill i den frågan.... Inget Sussie kan lägga sig i.. ; )

SUSSIE apropå de.... vi pratar ju bara på varandras telefonsvarare - vilket e rätt trevligt. Kan jag prata oavbrutet om det som intresserar mig och det jag vill ha sagt.. Utan din gälla avbrytande stämma som ska fråga massa saker... ; ) Men iaf. Jag mår bra, ja vi måste ses snart, ja Theo har vuxit, Vi blir hemma till jul, nej ingen svininfluensa än, nej huset e fortfarande inte helt klart, ja de e skönt att vara mammaledig, ja jag SAKNAR DIG!!!!

Ring min svarare i veckan så kan du boka nåt där!

Hej alla andra!!!

Onsdag, har vart på avslutning på barnens simskola! Gick bra! Dom hade lärt sig stänka vatten och plaska, doppa huvudet och koka kaffe.... Nu kunde ju barnen redan detta innan varför vi anmälde dom till SIMSKOLA och inte till plask och lek. Men men Simskola enligt tyresö simhall var plaska runt i hyffsat kallt vatten utan armpuffar.

SIMSKOLA nr 2 here we come!!! Jag tror jag ska ta 1200:- per unge och fan se till att dom simmar på ett par ggr!Imorgon ska Thomas till HASSELUDDEN med jobbet.... Trist för mig som inte fick följa med.... Ja ja jag får väl hitta på nåt annat spännande.... Ta ett oljebad i Theos badbalja och lyssna på klassisk musik. hänga fram någon japansk kimono som man sydde i 8:an, Man kan ju låtsas iaf...

Nu ska jag försöka sova... Har vart trött idag pga mina sena kvällar.... Måste lägga mig tidigare.... Puh.. Hur ska man hinna allt?????


AIK

Idag är man en stolt AIKare!!! Vad skönt! ÄNTLIGEN är oron över och har blivit gläjde istället!!! ; )


Theo är lika glad som mamsen! ; )
RSS 2.0