Lördag!

Hejsan hoppsan!

Jag förstår att jag chockar nu med ett inlägg bara en vecka efter det förra! Men jag har väl si så där 2.7 min över och kände att jag skulle kunna uppdatera mitt liv för alla ute i cybern.

Idag är de som vanligt varmt! Skönt! Vi ska på familje tur och uträtta saker. Skall köpas massa saker på BAUHAUS, plastiga pooler i leksakaffärer, nåt medel som tar död på sommarens insekter, bäddmadrass till nya bebbens liggvagn, hage till kaninerna och diverse annat skit! Så de kommer ju bli en hel dag.

Filippa & Cornelia har lagt fram sina plånböcker för att dom ska handla leksaker idag säger dom. Filippa har en massa pengar eftersom hon vann bla 100:- på en bingolott sist hon var hos farmor och farfar. Cornelia har 0:- i sin plånbok men hon skulle ta med den ändå!? Hmm... Hon e väl så smart att hon fattar att hon kommer få en peng hon med i leksakaffären och då e de bra med plånbok.

Jag ska föda barn om 8 dgr är de planerat men jag hade hoppas på att den redan skulle vara ute vid denna helg men nej nej lille ISAC tänker tydligen göra livet surt för sin mor och jäsa där inne ett tag till och säkert planera att väga 7.9 kilo vid födseln. Uhh.. Kan man ångra sig nu?? Reklamera borde funka...

Theo vaknade just efter en förmiddagslur! Så nu e de väl lika bra att man gör honom iordning och plocka ihop resten av familjen och hoppa in i H2an (MIN typ av familjebil) och dra ut på dagens trip!

En lunch i solen skall de börjas med på en uteservering nära dig!

Kramen


Nämen!!?

Hallå!!! Av ren nyfikenhet skulle jag kolla om jag minns lösenordet för att logga in på min bortglömda blogg och JAPP det satt kvar i huvudet efter alla dessa månader.... Skrev ett inlägg sist i december såg jag.... Om MTV galor och kändisskap... Och JA NEJ jag blev varken känd eller inbjuden till fler musikvideor....

Men jag har hunnit bli medveten om att jag är gravid igen.... Ska få en son till 18/7 enl planerna. THEO kommer vara ca 11 mån när ISAC föds! ; ) Ja man ligger ju TYDLIGEN i..... Ha ha

Sen har jag vart i Thailand 1 månad, Dubai 2 veckor, Hemma alla andra veckor bortsett från en helg i Rättvik hos svärföräldrarna. Tiden har gått så fort.... Theo håller på att lära sig gå - 10 mån gammal staplar han fram med gåstolar och med möbler.... (ja han flyttar allt med sig)

Filippa & Cornelia slutar dagis om 3 veckor och har sen sommarlov innan dom sen börjar SKOLAN!!!! Vi var i skolan för några veckor sen och hälsade på och det kommer bli en jätte bra skola för tjejerna att börja i! Alla var så trevliga där. Thomas sliter på huset som vanligt och vi kommer på nya saker hela tiden som ska göras så vi kommer aldrig bli klara.. ; )
Jennifer och hennes kille GURRA drar till Thailand imorgon i en månad.... De rackarna!!!; )

Jag tänkte att nu e ni uppdaterade iaf, ni som bryr er... Jag skriver väl om ett halvår igen eller nåt! ; ) Nu ska jag sätta mig på kontoret med JOOOOBBBBB. Blä.

TJINGELING

RSS 2.0